Spreekuur – Huisartsenpraktijk de Schepper – Rotterdam
Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk de Schepper.

U vindt hier relevante informatie over onze praktijk, maar ook kunt u via het menu, doorgaan naar externe sites met (medische) informatie.

Huisartsenpraktijk de Schepper Statenweg 205 3039 HP Rotterdam

Spreekuur

Elk bezoek aan de huisarts is op afspraak (er is geen inloopspreekuur). Bij het maken van een afspraak vraagt de assistente altijd naar de reden van uw contact. Ze is hiervoor opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk in te schatten wat uw klacht of probleem is. Voor een afspraak (consult) met de huisarts reserveren we 10-15 minuten. Dat is vaak voldoende om één klacht te behandelen. Of om 2 vragen te beantwoorden. Heeft u meer tijd nodig? Overleg dan met de assistent als u de afspraak maakt.

Welke arts behandelt u?

U bent ingeschreven bij huisarts J.A. de Schepper. Maar het kan zijn dat u een afspraak krijgt bij een van de andere artsen. De assistente probeert om de vervolgafspraken van een bepaalde klacht bij dezelfde arts in te plannen. Maar dit lukt niet altijd.

  • Bij eenvoudige vragen of klachten is lichamelijk onderzoek soms niet nodig. Een telefonisch consult is dan vaak voldoende. Of een e-consult via Mijngezondheid.net.
  • Informatie over medische aandoeningen die vaak voorkomen vindt u ook op Thuisarts.nl.

Wanneer bezoekt de arts u thuis?

Soms kunt u niet naar een spreekuur komen. Omdat u door de lichamelijke problemen niet in staat bent naar buiten te gaan. Een huisarts kan dan evt. op huisbezoek komen.
Let op: een huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar het gewone spreekuur te komen of die geen vervoer kunnen regelen om het spreekuur te bezoeken.

Wanneer is videoconsult geschikt?

In overleg met de assistente kunt u ook een videoconsult aanvragen. Dit kan alleen als u klachten of vragen heeft waarbij een lichamelijk onderzoek niet nodig is.