De Praktijk – Huisartsenpraktijk de Schepper – Rotterdam
Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk de Schepper.

U vindt hier relevante informatie over onze praktijk, maar ook kunt u via het menu, doorgaan naar externe sites met (medische) informatie.

Huisartsenpraktijk de Schepper Statenweg 205 3039 HP Rotterdam

De Praktijk

Goede zorg voor u

Met ons team van 2 vrouwelijke huisartsen bieden we patiënten uitstekende, moderne huisartsgeneeskundige zorg in de Rotterdamse wijk Noord.

Patiënt centraal

Huisartsenpraktijk de Schepper is kleinschalig, persoonsgericht en toegankelijk.
U staat bij ons als patiënt centraal. Ieder persoon is anders en daarom willen wij u graag echt leren kennen, om u de best mogelijke zorg te bieden. Wij werken dan ook graag samen met u, om uw gezondheid zo optimaal mogelijk houden.

Huisartsen

Ondersteunend personeel

Nicolette Haumahu, Assistente + Praktijkmanager

Nicolette werkt sinds 2008 in de praktijk. Ze is iedere werkdag aanwezig. U kunt bijvoorbeeld bij haar terecht voor medisch advies of herhaalrecepten. Maar ook voor het opvragen van uitslagen, controle van uw bloeddruk, verwijderen van hechtingen, uitspuiten van oren, wondzorg, het maken van uitstrijkjes en injecties.

  • De spreekuren van Nicolette zijn alleen op afspraak.

Marlies Boudewijns, Praktijkondersteuner Somatiek

Marlies werkt sinds 2019 in de praktijk. Op maandag, dinsdag en om de week op woensdagochtend. U kunt bij haar terecht voor controle en begeleiding bij diabetes (suikerziekte). Voor controle van bloeddruk en longfunctieonderzoek (spirometrie).

  • U kunt een afspraak maken met Marlies via de assistente.

Miski Mohammed, Praktijkondersteuner GGZ

Miski werkt in de praktijk als POH-GGZ. Zij is op donderdag aanwezig. U kunt bij haar terecht voor geestelijke gezondheidszorg.

Let op! Miski wordt i.v.m. haar verlof tussen juni 2024 en februari 2025, vervangen door Sam Kroezen.

  •  U kunt een afspraak maken met Miski/Sam via de assistente.

Stagiaires

Huisartsenpraktijk de Schepper is een opleidingspraktijk voor toekomstig doktersassistenten. Dat betekent dat u soms een van onze stagiaires aan de telefoon krijgt als u ons belt. Een stagiaire kijkt ook mee tijdens de spreekuren van de doktersassistente. Wilt u dit liever niet? Laat het ons gerust weten.

Ook lopen er af en toe stagiaires mee met de huisartsen, die de opleiding tot Physician Assistant volgen. Ook hier geldt dat indien u het niet fijn vindt dat er een stagiaire meekijkt tijdens uw consult, u dit aan kunt geven bij de assistente of de huisarts.

 

Openingstijden:

De praktijk is elke werkdag open en telefonisch bereikbaar tussen:

  • 08.00 uur – 10.00 uur (alleen voor het maken van afspraken)
  • 10.40 uur – 12.00 uur
  • 13.30 uur – 15.00 uur  (op woensdag niet)

Er is geen inloopspreekuur.

Voor spoedgevallen belt u 010 – 2 86 50 50 (tot 17.00 uur). Voor spoedgevallen na 17.00 uur, ‘s nachts, tijdens het weekend of feestdagen kunt u bellen met huisartsenpost Rijnmond, locatie SFG: 010 – 4 66 95 73.

  • Let op: op woensdagmiddag heeft de huisarts geen spreekuur.