Disclaimer – Huisartsenpraktijk de Schepper – Rotterdam
Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk de Schepper.

U vindt hier relevante informatie over onze praktijk, maar ook kunt u via het menu, doorgaan naar externe sites met (medische) informatie.

Huisartsenpraktijk de Schepper Statenweg 205 3039 HP Rotterdam

Disclaimer

U accepteert deze disclaimer als u gebruikmaakt van onze website.

  • Aansprakelijkheid

Het samenstellen van de inhoud van deze website is zorgvuldig gebeurd. Iedere aansprakelijkheid is uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden of gevolgen van het handelen/nalaten op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is. Het gebruik van de informatie die door deze website wordt gegeven is dan ook volledig voor eigen risico van de gebruiker. De informatie op deze website kan niet worden gezien als vervanging van een consult door een huisarts of een behandeling.

  • Gebruik voor eigen risico

Het gebruik van gegevens en het downloaden van bestanden – bijvoorbeeld via links op deze website – is volledig voor eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker. De huisartsenpraktijk accepteert hiervoor geen aansprakelijkheid.

  • Externe informatie

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van anderen. Wij hebben geen invloed op de inhoud of op andere kenmerken van deze websites en zijn daarom niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.